Μπαταρία LG HG2 BROWN 18650 Expand

Μπαταρία LG HG2 BROWN 18650

LG HG2

Νέο

Μπαταρία LG HG2 BROWN 18650, Χωρητικότητα: 3000mah, Μέγιστα αμπερ αποφόρτισης : 20 Α

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον σε απόθεμα

10,90 €

index-sm.jpg

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 10 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 10 points που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.

Δαπανήσε 50,00 € περισσότερο για Δωρεάν αποστολή!

Μπαταρία LG HG2 BROWN 18650

Χωρητικότητα: 3000mah
Μέγιστα αμπερ αποφόρτισης : 20 Α

Προειδοποίηση ασφάλειας

Όλες οι μπαταρίες ενδέχεται να εκραγούν ή να αναφλεγούν αν χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα ή αν υποστούν κακή διαχείριση. Όταν οι μπαταρίες δεν χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αποθηκεύονται σε θήκη μπαταριών για να αποφευχθεί η όποια διαρροή. 

  • Μην χρησιμοποιείτε την μπαταρία εάν το περιτύλιγμα της μπαταρίας είναι κατεστραμμένο.
  • Μην χρησιμοποιείτε την μπαταρία αν το ρεύμα αποφόρτισης της μπαταρίας ΔΕΝ ταιριάζει με το προϊόν σας.
  • Μην κρατάτε την μπαταρία σας σε τσέπη, πορτοφόλι, τσάντα ή άλλη θήκη που περιέχει μεταλλικά αντικείμενα, για να αποφύγετε βραχυκύκλωμα. Η μπαταρία μπορεί να εκραγεί ή να αναφλεγεί αν υποστεί κακή διαχείριση.
  • Μην αποσυναρμολογείτε, τρυπάτε, κόβετε, συνθλίβετε, βραχυκυκλώνετε, καίτε ή εκθέτετε σε νερό, φωτιά ή σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 100 ℃ ή 212 ℉ την μπαταρία.

Συμβουλές για τον χρήστη ηλεκτρονικού τσιγάρου (ατμιστή):

  • Παρακαλούμε να ταιριάξετε τα αμπέρ των μπαταριών στα mod σας για να σιγουρευτείτε ότι θα χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια.
  • Αφαιρέστε τις μπαταρίες όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται.
  • Μην υπερφορτώνετε ή αποφορτίζετε κάτω από τα επιτρεπτά όρια (2.5V) τις μπαταρίες.
  • Μη φορτίζετε ή εκφορτίζετε τις μπαταρίες που είναι ελαττωματικές.

Είναι δική σας ευθύνη να κατανοήσετε τους κινδύνους καθώς και τις σωστές διαδικασίες για το χειρισμό όλων των μπαταριών. Για οποιαδήποτε αστοχία της μπαταρίας λόγω ακατάλληλης χρήσης ή κακής χρήσης της μπαταρίας, δεν ευθύνεται η εταιρία!

Γράψτε μια κριτική

Μπαταρία LG HG2 BROWN 18650

Μπαταρία LG HG2 BROWN 18650

Αυτού του είδους οι μπαταρίες προσφέρουν μεγάλη ενέργεια (αποθηκεύουν δηλαδή μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος), και αυτός είναι ο λόγος που έχουν υιοθετηθεί σε όλες τις μικρές αλλά ενεργοβόρες συσκευές μας όπως τα κινητά, τα tablet, τα laptop και βεβαίως και οι συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Αυτού του είδους οι μπαταρίες παρέχουν μια χρήσιμη ποσότητα ενέργειας αλλά αν κάτι προκαλέσει στην μπαταρία πρόβλημα με τέτοιο τρόπο ώστε να απελευθερώσει όλη την ενέργειά της απότομα τα αποτελέσματα είναι δραματικά και επικίνδυνα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, αυτό το έχουμε δει με σχεδόν όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν μπαταρίες ιόντων λιθίου, από κινητά τηλέφωνα μέχρι και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Μερικές σημαντικές και χρήσιμες συμβουλές που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε:

- Αν το περίβλημα της μπαταρίας έχει φθαρεί σταματήστε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία.
Κλειδώνετε πάντα τις συσκευές πριν τις βάλετε στην τσέπη/τσάντα.

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την συσκευή όσο φορτίζει. Η θύρα USB μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να φορτίσει την μπαταρία αλλά δεν προτείνεται και επιπλέον την ώρα που η μπαταρία αποθηκεύει ρεύμα είναι επικίνδυνο να τραβάμε ρεύμα.
- Μην αφήνετε τις μπαταρίες στο αυτοκίνητο. Υπερβολική ζέστη ή κρύο μπορεί να καταστρέψουν τις μπαταρίες.

- Ελέγχετε πάντα ότι οι μπαταρίες είναι στεγνές πριν τις τοποθετήσετε στην συσκευή και ότι η συσκευή σας είναι στεγνή επίσης.

Και το πιο σημαντικό από όλα: Χρησιμοποιείτε θήκες μπαταριών για την μεταφορά…!!! ΠΟΤΕ δεν βάζουμε τις μπαταρίες στην τσέπη/τσάντα μαζί με κέρματα, κλειδιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Αν ο θετικός πόλος έρθει σε επαφή με ένα κέρμα και ο αρνητικός με ένα άλλο, η μπαταρία ενεργοποιείται και επειδή δεν έχει κάπου να δώσει την ενέργεια θα αναφλεχθεί και στην συνέχεια θα εκραγεί…!!! Ακόμα και ο στατικός ηλεκτρισμός που προκαλείται από διάφορα υφάσματα μπορεί να προκαλέσει ενεργοποίηση της μπαταρίας.

Accept

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Μάθε περισσότερα
Οι αγοραπωλησίες και η περιήγηση στο site μας επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 18+