Αλμυρή Καραμέλα - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Αλμυρή Καραμέλα - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Αλμυρή Καραμέλα - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Μη Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Προειδοποίηση εθισμού! Η αλμυρή καραμέλα είναι μια από αυτές τις τολμηρές τάσεις που έρχονται από το πουθενά. Αν και η caramel au beurre salé πρωτοεμφανίστηκε στη Γαλλία, κατέκτησε γρήγορα τον Δυτικό κόσμο για να γίνει ένα από τα πιο εθιστικά είδη ζαχαροπλαστικής. Μόλις δοκιμάσετε αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό γλυκόπικρης καμένης ζάχαρης με το πλούσιο βούτυρο και το αλάτι, απλά δεν υπάρχει επιστροφή! Στην πραγματικότητα, υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τον λόγο που λαχταράτε τόσο την αλατισμένη καραμέλα και όχι, δεν είναι μόνο επειδή είστε λαίμαργοι. Στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα εξέτασαν την επίδραση της αλατισμένης καραμέλας σε 150 τυχερούς συμμετέχοντες και διαπίστωσαν ότι όταν δοκιμάζουμε κάτι γλυκό, αλμυρό ή λιπαρό, ο εγκέφαλος απελευθερώνει χημικές ουσίες που μοιάζουν με ηρωίνη. Φανταστείτε τα αποτελέσματα της αλατισμένης καραμέλας, που περιέχει και τα τρία! Το συμπέρασμα ήταν, ότι η αλμυρή καραμέλα προκαλεί ένα σπάνιο φαινόμενο, που ονομάζεται «ηδονική κλιμάκωση». Ή όπως λέμε μεταξύ μας αγνή χαρά, όλο και μεγαλύτερη! Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Προφίλ
Γλυκά
Γεύσεις
Αλατισμένη καραμέλα
Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.