Καραμέλα Γάλακτος - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Καραμέλα Γάλακτος - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Καραμέλα Γάλακτος - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Καραμέλα Γάλακτος - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Καραμέλα Γάλακτος - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ Παραδίδεται εντός 1-3 ημερών

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Έχουμε δύο λέξεις για σας: Καραμέλες γάλακτος. Αφού το είπαμε αυτό, θα πρέπει να σταματήσουμε και να πάμε σπίτι μας, αλλά για να δούμε…πώς ν’ αρχίσουμε να περιγράφουμε το γευστικό μεγαλείο μιας καραμέλας γάλακτος; Είναι σαν να προσπαθούμε να εξηγήσουμε πόσο ηλίθιος είναι ο Donald Trump – οι λέξεις δεν αρκούν. Το υγρό Καραμέλα Γάλακτος, είναι το ατμιστικό ισοδύναμο της μαλακής και βουτυρένιας, σπιτικής καραμέλας. Ένα δοκιμασμένο υγρό, που παρασκευάζεται βάσει μιας μυστικής συνταγής, το Καραμέλα Γάλακτος είναι απλά ανίκητο. Έχει τη γεύση της μαλακής καραμέλας γάλακτος που λιώνει στο στόμα σας, όχι της σκληρής καραμέλας. Ξεσηκώθηκαν οι γευστικοί σας κάλυκες; Γλείφετε τα χείλη σας; Καταλαβαίνουμε. Εν κατακλείδι, αυτό που έχουμε εδώ, είναι ένα από τα ωραιότερα, γευστικότερα υγρά καραμέλας γάλακτος στον πλανήτη. Θέλετε να βουτήξετε στην απόλαυση, μέχρι να τρέμει η ψυχή σας από ικανοποίηση; Η επιθυμία σας, διαταγή μας: κυρίες και κύριοι, σας προσφέρουμε το Καραμέλα Γάλακτος!

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.