Μαξ Μπλεντ- Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Μαξ Μπλεντ- Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Μαξ Μπλεντ- Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ Παραδίδεται εντός 1-3 ημερών

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Είναι πλούσιο, δυνατό, με εξαιρετικά έντονο και καπνιστό προφίλ. Το Μαξ Μπλεντ είναι φτιαγμένο από επιλεγμένα καπνά της Βόρειας Αμερικής που τονίζονται με στρώσεις Μεξικάνικης βανίλιας, πευκόμελο και ένα μυστικό μείγμα μπαχαρικών. Το καπνικό αποτέλεσμα είναι ήπιο, αναδύοντας μια αίσθηση ξυλώδη, γήινη και ελαφρώς φυλλώδη. Στη συνέχεια, εμφανίζονται τα μπαχαρικά, το μέλι και η βανίλια δηλώνοντας ότι είναι εκεί – και κάνουν μεγάλη διαφορά! Όπως είναι τα κομμάτια που λείπουν από ένα παζλ και συμπληρώνουν την εικόνα με διακριτικό τρόπο. Πριν κλείσουμε, έχουμε δύο ακόμη στοιχεία να προσθέσουμε: πρώτον, το Μαξ Μπλεντ δεν είναι υπερβολικά γλυκό. Όπως όλοι γνωρίζουμε κάποια καπνικά υγρά είναι αηδιαστικά γλυκά – όχι όμως και το Μαξ Μπλεντ! Η γλυκύτητα είναι όση πρέπει, όχι πολύ έντονη, ούτε πολύ άτονη. Και δεύτερον, ξέρετε πως η γεύση διαφέρει σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του mod σας; Τίποτα τέτοιο, δε συμβαίνει εδώ! Με το Μαξ Μπλεντ, η γεύση είναι πάντα σταθερή, σε όλα τα επίπεδα ισχύος της συσκευής σας. Εάν χρειάζεστε ένα καλύτερο καπνικό από το Μαξ Μπλεντ, καλέστε 1-800- Γραμμή Θεού επειδή δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Προφίλ
Ημικαπνικά
Καπνικά
Γεύσεις
Βανίλια
Καπνός
Μέλι
Μπαχαρικά
Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.