Μιλκσεϊκ Φράουλα - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Μιλκσεϊκ Φράουλα - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Μιλκσεϊκ Φράουλα - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ Παραδίδεται εντός 1-3 ημερών

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Ας επιστρέψουμε στα βασικά: Ένα καλό, κλασικό μιλκσέικ φράουλα! Μιλώντας για “κλασικά”, το μιλκσέικ είναι ο χρυσός της Αμερικής. Όταν η Αμερικάνικη κουλτούρα έγινε τόσο κυρίαρχη, περίπου στα μισα του περασμένου αιώνα, ένα σημαντικό μέρος της εξάπλωσής της, οφειλόταν στο ταπεινό μιλκσέικ – το μιλκσέικ φράουλας, για την ακρίβεια. Γλυκό, δροσερό και σέξι, οι περισσότεροι βλέπουν το μιλκσέικ φράουλας ως γαστρονομική ερωτική σχέση. Σκεφτείτε το για λίγο. Πρέπει να γνωρίζετε ανθρώπους που βογκούν από ευχαρίστηση καθώς ρουφάνε ένα μιλκσέικ φράουλας. Ίσως να περιγράφουμε και εσάς με αυτή την πρόταση! Όχι ότι σας κατηγορούμε, γιατί και εμείς το ίδιο παθαίνουμε. Το υγρό Μιλκσέικ Φράουλα δεν είναι κάτι “γκουρμέ” ή φανταχτερό. Δεν είναι πολύ γλυκό ή γαλατένιο, έχει ακριβώς τη γεύση του αυθεντικού μιλκσέικ φράουλα. Παγωτό βανίλιας, έξτρα γάλα και φρέσκες φράουλες…αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά καλό μιλκσέικ φράουλα, σταματήστε και αγοράστε αυτό το υγρό τώρα!

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Προφίλ
Γλυκά
Ροφήματα
Γεύσεις
Βανίλια
Γάλα
Παγωτό
Φράουλα
Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.