Μπισκότο Βουτύρου με γλάσσο - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Μπισκότο Βουτύρου με γλάσσο - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Μπισκότο Βουτύρου με γλάσσο - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ Παραδίδεται εντός 1-3 ημερών

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Γνωρίζετε αυτά τα συγκλονιστικά μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα; Ναι αυτά. Ξέρετε πώς δημιουργήθηκαν; Πραγματικά, είναι σαν την ιστορία του Προμηθέα. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Προμηθέας ήταν εκείνος που έκλεψε τη φωτιά από τους θεούς και την έδωσε στους θνητούς, κάνοντας τη ζωή μας στη Γη καλύτερη και πιο ανεκτή. Όπως ο Προμηθέας, έτσι και εμείς, η ομάδα του Philotimο, κάναμε επιδρομή στο βάζο με τα μπισκότα των θεών και τους απαλλάξαμε από τα κομμάτια παραδείσου που ονομάζουμε μπισκότα βουτύρου! Ήταν δύσκολο ωστόσο, καθώς ο Δίας εκσφενδόνιζε κεραυνούς καθώς τρέχαμε για να σωθούμε, συν το ότι έπρεπε να υγροποιήσουμε τη γεύση τους και να τα βάλουμε σε μπουκάλια προτού μπορέσουν να ξεφύγουν αφήνοντας την ανθρωπότητα, με αδιάφορα, άγευστα μπισκότα! Αλλά μην ανησυχείτε, θριαμβεύσαμε και ήρθαμε, να σας μιλήσουμε γι ‘αυτό, αλλά και να σας προσφέρουμε, τη γεύση αυτού του θεϊκού υγρού. Φροντίστε να έχετε απόθεμα, γιατί δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρουμε να ξανακλέψουμε τον Δία!

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Προφίλ
Γλυκά
Γεύσεις
Βούτυρο
Γλάσο
Μπισκότο
Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.