Νοσταλγία - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Νοσταλγία - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Νοσταλγία - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ Παραδίδεται εντός 1-3 ημερών

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Η λέξη “νοσταλγία” περιγράφει ένα αίσθημα αναπόλησης του παρελθόντος. Το συναίσθημα είναι κάπως πικρό, επειδή ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, αλλά και γλυκό, επειδή φέρνει ζεστές, αγαπημένες αναμνήσεις. Γεγονός: ήταν απλούστερο να ατμιστεί πριν από 10 χρόνια. Σήμερα όλα έχουν γίνει περίπλοκα. Στον τομέα των υγρών αναπλήρωσης, κάθε λίγους μήνες υπάρχει μια νέα εξέλιξη που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Η ταχύτητα εξέλιξης της ατμιστικής βιομηχανίας, πραγματικά μας κάνει να νοσταλγούμε τις παλιές καλές μέρες…τότε που απλά γεμίζαμε τον ατμοποιητή μας και αρχίζαμε να ατμίζουμε. Με το Νοσταλγία, αποδίδουμε φόρο τιμής στο χτες. Αργά καβουρδισμένος καπνός, ανάμεικτοι ξηροί καρποί, βανίλια Ταϊτής και σιρόπι καραμέλας – το Νοσταλγία θα σας ταξιδέψει πίσω, στις παλιές ανέμελες εποχές. Είναι ένα γλυκό καπνικό που σας αγγίζει βαθιά. Με το Νοσταλγία θα νιώσετε πολύ καλύτερα – είναι ακριβώς αυτό που προτείνει και ο γιατρός!

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Προφίλ
Ημικαπνικά
Γεύσεις
Βανίλια
Καπνός
Καραμέλα
Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.