Φράουλες με Ζάχαρη - Philotimo Liquids 30 / 60 ml
Φράουλες με Ζάχαρη - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Φράουλες με Ζάχαρη - Philotimo Liquids 30 / 60 ml

Μη Διαθέσιμο
6,75 €
με ΦΠΑ

Φυσικό άρωμα διαλυτό σε φυτική γλυκερίνη, αραιωμένο με προπυλενογλυκόλη σε αναλογία VG/PG 50/50

 

Οτιδήποτε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη γίνεται πολύ καλύτερο. Μπορείτε να πασπαλίζετε βάφλες με ζάχαρη άχνη, μπουμ! Μπορείτε να πασπαλίζετε τα μπισκότα με άχνη ζάχαρη, μπουμ! Μπορείτε να πασπαλίζετε φράουλες με άχνη ζάχαρης, και μαντέψτε, ΜΠΟΥΜ! Το Φράουλες με Ζάχαρη θα μπορούσε εύκολα να ονομαστεί ΜΠΟΥΜ, γιατί είναι αυτό που είναι: φράουλες με άχνη ζάχαρη και μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας. Απλό, κι όμως ένα από τα πιο λαχταριστά είδη για όλη την ανθρωπότητα. Σαν να μην ήταν αρκετός ο συνδυασμός φράουλας και άχνης ζάχαρης, το υγρό Φράουλες με Ζάχαρη πηγαίνει τα πάντα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, με το είδος της φράουλας που χρησιμοποιεί. Τα περισσότερα υγρά γεύσης φράουλας, χρησιμοποιούν ως βάση τη μεγάλη, ζουμερή φράουλα που καλλιεργείται. Όχι όμως το Φράουλες με Ζάχαρη. Αυτό το υγρό βασίζεται σε αυθεντικές άγριες φράουλες. Γιατί; Επειδή οι μικρές αγριοφράουλες, είναι πολύ πιο ζωντανές και γλυκές. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι εκπληκτική. Αν η κλασική, καλλιεργούμενη φράουλα ακούει μουσική στη μισή ένταση του ηχείου σας, οι άγριες φράουλες ακούνε μουσική στα τέρματα! Όλα γίνονται πιο έντονα με τις άγριες φράουλες. Και μάλιστα όταν πασπαλίζετε την άχνη ζάχαρη από πάνω…ΜΠΟΥΜ! Αγοράστε αυτό το υγρό φίλοι μου, αγοράστε το!

Το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Εδώ θα βρείτε τις VG/PG Βάσεις μας και τα Boosters Νικοτίνης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ

Προφίλ
Γλυκά
Φρουτένια
Γεύσεις
Ζάχαρη Άχνη
Φράουλα
Ποσοτητα
60ml
Χώρα προέλευσης
Ελλαδα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.