BP Mods Box Mod Warhammer 18650
BP Mods Box Mod Warhammer 18650

BP Mods Box Mod Warhammer 18650

Διαθέσιμο
39,90 €
με ΦΠΑ Παραδίδεται εντός 1-3 ημερών

Με το Warhammer, η BP Mods παρουσιάζει ένα συμπαγές και εργονομικά διαμορφωμένο box mod μπαταρίας 18650, το οποίο με τις μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό βάρος ταιριάζει τέλεια στο χέρι.

Χρωμα

 

Warhammer 18650 60W by Bp Mods

Με το Warhammer, η BP Mods παρουσιάζει ένα συμπαγές και εργονομικά διαμορφωμένο box mod μπαταρίας 18650, το οποίο με τις μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό βάρος ταιριάζει τέλεια στο χέρι. Υλικά υψηλής ποιότητας όπως κράμα ψευδάργυρου, πλαστικό ABS και πολυανθρακικό εξασφαλίζουν στιβαρή κατασκευή, ενώ υπάρχει χώρος για ατμοποιητές με διάμετρο έως 24mm.

Η BP Mods αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης κατά την ανάπτυξη, κάτι που αντικατοπτρίζεται στον αβίαστο χειρισμό του Warhammer. Με μία μόνο μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται), το mod επιτυγχάνει ισχύ εξόδου από 5 έως 60 watt και προσφέρει διάφορες λειτουργίες ατμίσματος, όπως VW, VV, bypass, λειτουργία ενίσχυσης με ξεχωριστές καμπύλες ισχύος και λειτουργίες TC για τα πιο συνηθισμένα σύρματα. Ο χειρισμός γίνεται μέσω του εργονομικού κουμπιού ενεργοποίησης και των δύο κουμπιών επιλογής (πάνω και κάτω), ενώ η φωτεινή οθόνη TFT 0.91 ιντσών (2,31 cm) δείχνει όλες τις σχετικές πληροφορίες με ευκρινή λεπτομέρεια.

Το Warhammer είναι επίσης εξοπλισμένο με ολοκληρωμένα κυκλώματα προστασίας και, χάρη στη γρήγορη φόρτιση USB Type-C με έως και 5V / 2A, επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίζεται γρήγορα απευθείας στο mod.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 79.6 x 40 x 24mm
  • Βάρος: 90g
  • Μπαταρία: 1x 18650 (δεν περιλαμβάνεται)
  • Μέγιστη Ισχύς: 60 Watt
  • Μέγιστη Διάμετρος Ατμοποιητή: 24mm
  • Θύρα Φόρτισης: USB Type-C

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1x BP Mods Warhammer Box Mod
  • 1x User manual
  • 1x USB Type-C charging cable
Τυπος Αποσπώμενης Μπαταρίας
1 x 18650
Μέγιστη Ισχύς
60w
Οθόνη
Ναι
Δεν υπάρχουν κριτικές
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης, τη συλλογή στατιστικών και την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.