Νέο Μαξ Μπλεντ – Philotimo Liquids 30ml Expand

Μαξ Μπλεντ philotimo Liquids 30ml (60ml)

Philotimo Philotimo

Μαξ Μπλεντ

Νέο

Είναι πλούσιο, δυνατό, με εξαιρετικά έντονο και καπνιστό προφίλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

6,75 €

index-sm.jpg

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 points που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,48 €.

Δαπανήσε 50,00 € περισσότερο για Δωρεάν αποστολή!

Είναι πλούσιο, δυνατό, με εξαιρετικά έντονο και καπνιστό προφίλ. Το Μαξ Μπλεντ είναι φτιαγμένο από επιλεγμένα καπνά της Βόρειας Αμερικής που τονίζονται με στρώσεις Μεξικάνικης βανίλιας, πευκόμελο και ένα μυστικό μείγμα μπαχαρικών. Το καπνικό αποτέλεσμα είναι ήπιο, αναδύοντας μια αίσθηση ξυλώδη, γήινη και ελαφρώς φυλλώδη. Στη συνέχεια, εμφανίζονται τα μπαχαρικά, το μέλι και η βανίλια δηλώνοντας ότι είναι εκεί – και κάνουν μεγάλη διαφορά! Όπως είναι τα κομμάτια που λείπουν από ένα παζλ και συμπληρώνουν την εικόνα με διακριτικό τρόπο. Πριν κλείσουμε, έχουμε δύο ακόμη στοιχεία να προσθέσουμε: πρώτον, το Μαξ Μπλεντ δεν είναι υπερβολικά γλυκό. Όπως όλοι γνωρίζουμε κάποια καπνικά υγρά είναι αηδιαστικά γλυκά – όχι όμως και το Μαξ Μπλεντ! Η γλυκύτητα είναι όση πρέπει, όχι πολύ έντονη, ούτε πολύ άτονη. Και δεύτερον, ξέρετε πως η γεύση διαφέρει σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του mod σας; Τίποτα τέτοιο, δε συμβαίνει εδώ! Με το Μαξ Μπλεντ, η γεύση είναι πάντα σταθερή, σε όλα τα επίπεδα ισχύος της συσκευής σας. Εάν χρειάζεστε ένα καλύτερο καπνικό από το Μαξ Μπλεντ, καλέστε 1-800- Γραμμή Θεού επειδή δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Χωρητικότητα Φιαλιδίου: 75ml
Ποσότητα Υγρού: 30ml

Σημειώστε ότι αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση, πρέπει να αραιώνεται με βάση (με ή χωρίς νικοτίνη). Επίσης, το υγρό αυτό έχει σχεδιαστεί για να αραιώνεται έως και τα 60ml. Μπορεί να αραιωθεί μέχρι τα 75ml, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αδύναμη γεύση.

Γράψτε μια κριτική

Μαξ Μπλεντ philotimo Liquids 30ml (60ml)

Μαξ Μπλεντ philotimo Liquids 30ml (60ml)

Accept

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Μάθε περισσότερα
Οι αγοραπωλησίες και η περιήγηση στο site μας επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 18+